Természetes termékek ideális az ellátás kezét

Olyan a kezem, mint egy névjegykártya, sokat elárul arról, hogy az életkor vagy a napi munka. A kezek is fontos a személyes kapcsolat. foto3Adunk barátok, vagy ismeretlen emberek egy kéz, vagy lapozzunk a gyermek az arcomra. Íme néhány ok, miért akarjuk, hogy jól ápolt kezét. Tippek a megfelelő kéz érdekel, a természetes termékek.

Kézápoló kezdődik a kézmosás

A rendszeres kézmosás, csak enyhe Szappan, meleg víz. Mert csak kézi mosás nagyban befolyásolja az érzékeny bőrt. Ezért kerülni kell a forró vagy nagyon hideg a víz, kemény Szappanok.

Handcremes, kézápoló: ami igazán segít?

Kell egy gazdag krém a kezét a fenntartható termékek. Egy vagy két alkalommal egy nap, egy jó kézkrém gyengéden masszírozza jó alapja a jól ápolt kéz. A legjobb kézkrém készült természetes termékek, valamint egy kis mennyiségű vizet, hogy a hozzávalók általában címkézett “Aqua”. Tápanyag, általában glicerin, amely gondosan kivont növények. A hagyományos krémek kézápoló általában szintetikus, valamint a használt aromás anyagokat. A legújabb természetes kozmetikai termékek kizárólag természetes forrásokból.

Ezek az összetevők el kell kerülni használata személyes gondoskodást termékek

Van néhány a leggyakoribb összetevők a kozmetikai termékek, hogy érdekel a kezét, hogy kerülni kell a jobb. Előre antibakteriális parabene tartósítószert. Mert parabének kell, mert az allergia a magzat, illetve a fiatal gyermekek ösztrogén hatása van, ezáltal befolyásolva a hormonális egyensúlyt. Még rákkeltő, ezek szerint a Brit kutatók kell. Miközben a szakértők ellentétes-e parabének okoz allergiát, Dánia legalább után betiltották a kutatás a fiatal gyermekek, samponok, krémek vagy kevesebb, mint Három év. Parabének szerepel többek között az összetevők is nevezik PHB.

Szintén kerülje a termékek kéz higiénia EMULGEÁLÓ PEG/PEG-származékok, paraffin. Viasz tudja, hogy egyes nők a jótékonysági, bőr hízelgő paraffin fürdő szépségét. Rendszeresen paraffin, ami készült olaj száraz bőrre. Mintákat ezek a vegyületek nem tartalmazza a természetes termékek, azaz minősített természetes kozmetikumok, bio krémek.

foto4

A legjobb hand care: hazai jogorvoslati gyengéd kezek

A legjobb kézkrém, különösen tömörített, durva kezek meg a saját konyha, nevezetesen, növényi olaj. Vidd a repce, a napraforgó vagy olíva olajat, keverjük össze, hogy nem túl nagy, tengeri só vagy a cukor, majd tegye a kezét, ez a massza. Hagyjuk állni pár percig, majd öblítse le. Ez megszabadítja a bőrt a korpásodás majd hagyja, hogy egy egészséges, selymes bőr.

Egy nagyszerű bőrápoló: enyhén melegítsük fel a Vajat a hűtőből, add hozzá pár csepp citromlevet, majd a kezét, hogy pihenni egy pár percre. Jó masszív, egyszerű recept pozitívan tökéletes köröm, körömágy. Működik is nagy, egy gyönyörű test vaj.

Scroll to top